Groenonderhoud groenvoorzieningen

Onderhoud voor uw groenvoorzieningen

Bij een leuke en professionele organisatie hoort natuurlijk een goed ogende en verzorgd speelterrein. Wilbrink Buitenspelen kan het groenonderhoud volledig voor u verzorgen. Door jaren ervaring en kennis in groenonderhoud en het juiste gereedschap is uw speelterrein bij ons in goede handen. Wij kunnen deze werkzaamheden voor u uitvoeren op basis van een onderhoudscontract. Graag maken wij voor u een onderhoudscontract dat perfect bij uw wensen aansluit. Daarnaast kunnen wij ook de tuin op het speelterrein aanpassen, vernieuwen of uitbreiden.

Regelmatig onderhoud groenvoorziening voor een goede uitstraling

Door regelmatig groenonderhoud blijft uw terrein een nette en verzorgde uitstraling houden. Dit geeft een vertrouwde indruk bij uw klanten.
Wanneer er regelmatig onderhoud plaats vindt, blijven de kosten beperkt en weet u van te voren waar u aan toe bent. Wij adviseren u periodiek onderhoud met daarbij twee keer per jaar een grote voor- en najaarsbeurt. Graag lichten wij de mogelijkheden toe in een persoonlijk gesprek. In dit gesprek denken wij graag met u mee en kunnen wij vaak kostenbesparende tips geven waarbij we natuurlijk rekening houden met de identiteit van uw organisatie.
Naast het groenonderhoud kunnen wij nog meer werk uit handen nemen door middel van een totaal ‘ontzorgingspakket’. Met dit pakket ontzorgen wij u van alle werkzaamheden op en rondom uw speelplaats zoals: inspectie en snelle reparatie voor uw speeltoestellen, terreinonderhoud en gladheidbestrijding. Ook kunnen wij het speelzand voor u vervangen.
Geregeld en goed groenonderhoud voor uw speelplaats of bedrijfsterrein hoeft niet duur te zijn.

Groenonderhoud voor een brede doelgroep

Onze doelgroep betreft voornamelijk kinderdagverblijven, (basis)scholen, (openbare) speelplaatsen en bedrijven. Daarnaast kunnen wij deze diensten ook verlenen aan particulieren.

Verschillende werkzaamheden groenonderhoud

Bij het groenonderhoud horen verschillende werkzaamheden. Graag ontzorgen wij u hiervan. Een aantal van onze werkzaamheden die onder groenonderhoud vallen zijn:
– Bemesting van al uw groen
– Boomverzorging
– Maaien en onderhouden van gazons
– Onderhoud aan borders
– Onderhoud van plantsoenen
– Onkruidbestrijding
– Snoeien van hagen
– Uitvoeren van voor- en najaarsbeurt

Uw voordelen

– Mogelijkheid voor onderhoudscontract
– Uw gehele speelterrein altijd goed onderhouden
– Alle werkzaamheden bij één partij
– Persoonlijk en direct contact
– Betaalbaar (relatief minder ‘Overhead’ kosten)
– Goede en snelle service