Reparatie speeltoestellen

Reparatie speeltoestellen

Door tijdige reparatie en onderhoud van speeltoestellen kunnen deze vaak weer jaren vooruit. Door ervaring en kennis kunnen wij de slijtage of andere schade van uw speeltoestel vaak snel en vakkundig repareren. Doordat speeltoestellen onderhevig zijn aan weersinvloeden, slijtage en helaas ook aan vandalisme, kan het gebeuren dat uw speeltoestel niet meer voldoet aan de gestelde veiligheidseisen. Deze veiligheidseisen zijn beschreven in de WAS (Warenwet besluit Attractie- en Speeltoestellen). Na reparatie door ons voldoet uw speeltoestel weer aan de gestelde eisen genoemd in de normen NEN-EN 1176 en NEN-EN 1177.

Reparatie hoeft bij tijdig onderhoud vaak niet nodig te zijn. Met tijdig onderhoud zorgen wij ervoor dat uw speeltoestellen up-to-date blijven en veilig zijn voor de spelende kinderen. Daarnaast wilt u natuurlijk dat uw speeltoestellen langer meegaan tegen minimale kosten. Regelmatig onderhoud en reparatie kunnen ervoor zorgen dat de kosten beperkt blijven. Wilbrink Buitenspelen heeft de juiste kennis om het toestel te repareren en weer op het juiste veiligheidsniveau te houden.

Om u zo goed mogelijk te adviseren blijven wij ons continu bijscholen zodat wij actuele kennis hebben van alle nieuwe ontwikkelingen. Wetgeving en normen vernieuwen met grote regelmaat en door actief betrokken te zijn bij cursussen houden wij onze kennis actueel op het gebied van veiligheid voor uw speeltoestellen.

Wij denken graag met u mee over reparatie en onderhoud

Wij proberen zoveel mogelijk me u mee te denken. Zo kunnen wij inventariseren bij de (jaarlijkse) inspecties welke kosten er verwacht kunnen worden voor de komende jaren om de veiligheid van het speeltoestel te kunnen waarborgen.

In geval van vandalisme of een calamiteit is ons streven om binnen 24uur aanwezig te zijn op locatie om de schade te verhelpen of om voor een noodoplossing te zorgen.

Reparaties die veel voorkomen

Bij reparaties kunt u denken aan de volgende werkzaamheden:

– Vervangen of reparatie van (rotte houten)delen van een speeltoestel.[/list_item]
– Het aanpassen van speeltoestellen ter voorkoming van beknellingsgevaar.
– Herstellen, vervangen en egaliseren van de valdempende ondergronden.[/list_item]
– Reinigen van speeltoestellen (en andere objecten).[/list_item]
– Reinigen speeltoestellen (en andere objecten).[/list_item]
– Reinigen valdempende ondergrond.[/list_item]
– Verwijderen van spijkers en splinters.[/list_item]
– Vervanging of reparatie van versleten of kapotte onderdelen zoals: afdekdoppen, klim- en handgrepen, zitjes van schommels, kettingen, scharnieren, netten en touwen.

Uw voordelen

– Snelle reparatie
– Vakkundig advies
– Persoonlijk en direct contact
– Betaalbaar (relatief minder ‘Overhead’ kosten)
– Goede en snelle service