Terreinonderhoud

Terreinonderhoud voor uw speelterrein

Bij een professionele organisatie wilt u dat het terrein er verzorgd bij ligt. Daarnaast is het van belang dat het terrein ook veilig is voor de kinderen. Zo kunnen losliggende en verzakte stoeptegels gevaarlijke situaties opleveren.
Het is niet representatief als onkruid en zwerfvuil het speelterrein of bedrijfsterrein ontsiert. Daarnaast zijn groenaangeslagen speeltoestellen en bestratingen onaantrekkelijk, tevens vormt dit een risico voor uitglijden. Wilbrink Buitenspelen kan u ontzorgen van werkzaamheden met betrekking tot terreinonderhoud. Daarnaast bieden wij nog andere diensten aan in de vorm van een onderhoudscontract zoals inspectie en reparatie van speeltoestellen, groenonderhoud en gladheidbestrijding. Ook kunnen wij u alle diensten leveren in de vorm van een totaal ontzorgingspakket.

Tevens kunnen wij u ook met het volgende van dienst zijn: aanleggen van ‘natuurlijk spelen’ speelterrein, plaatsen van speeltoestellen en het vervangen of reinigen van speelzand.

Regelmatig terreinonderhoud voor een veilig en verzorgd terrein

Als uw speelterrein of bedrijfsterrein regelmatig onderhouden wordt, blijft dit een nette uitstraling houden. Daarnaast zorgt dit voor een veilig speelterrein en een goed imago bij uw klanten. Wij werken systematisch en periodiek aan alle van te voren gemaakte afspraken. Hierbij kunt u denken aan het controleren en repareren van bestrating, onkruidbestrijding, zwerfvuil verwijderen, dakgoten reinigen, speeltoestellen repareren en het schoonmaken van uw terrein.

Verschillende werkzaamheden terreinonderhoud

Bij het terreinonderhoud horen veel verschillende werkzaamheden. Graag ontzorgen wij u hiermee met behulp van een onderhoudscontract. Een aantal van onze werkzaamheden die onder terreinonderhoud vallen zijn:

– Dakgootreiniging (voorkomt lekkages)
– Onkruidbestrijding
– Reinigen speeltoestellen (en andere objecten)
– Reparaties aan uw bestrating
– Reinigen speeltoestellen (en andere objecten)
– Terrein schoonblazen (zand, blad e.d. verwijderen)
– Zwerfvuil verwijderen


Graag informeren wij u over de mogelijkheden en bieden wij u een onderhoudscontract aan dat past bij uw wensen.

Uw voordelen

– Mogelijkheid voor onderhoudscontract
– Onderhoud dat aansluit bij uw wensen
– Uw gehele speelterrein altijd goed onderhouden
– Alle werkzaamheden bij één partij
– Persoonlijk en direct contact
– Betaalbaar (relatief minder ‘Overhead’ kosten)
– Goede en snelle service